Šokolādes pīrāgs

2018. gada 19. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
2. Olu dzeltenumus sajauc ar cukuru, pievieno raugu, pienu un kausētu sviestu.
3. Maisa, kamēr cukurs izkusis.
4. Saputotajam maisījumam pievieno miltus, cepamo pulveri un kakao.
5. Iemaisa, līdz viendabīgumam un pievieno lielos gabalos salauztu šokolādi (nedaudz atstāj vēlākam).
6. Saputo olu baltumus līdz putām un uzmanīgi iecilā mīklā.
7. Ietauko cepamo plāti ar sviestu, liek tajā mīklu un apbārsta to ar smalki sarīvetu atlikušo šokolādi.
8. Cep pīrāgu līdz 180 greādiem karstā cepeškrāsnī apmēram 30-45 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu