Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantie vistu stilbiņi apelsīnu sulas mērcē

2018. gada 19. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Pannā uzkarsē eļļu un apcep stilbiņus brūnus no visām pusēm.
2. Apkaisa ar sāli un pipariem.
3. Pievieno sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
4. Stilbiņus liek zemā cepamajā traukā.
5. Trauku novieto cepeškrāsnī uz vidējā režģa un cep 200 grādu temperatūrā 10 minūtes.
6. Pārlej stilbiņiem sagatvoto maisījumu no medus, ingvera un rīvētām apelsīnu miziņām.
7. Cep vēl 15 minūtes.
8. Katliņā sajauc apelsīnu sulu, sojas mērci un kviešu miltus. Pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no izceptajiem stilbiņiem. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
9. Noņem katliņu no plīts un ieputo sviestu. Stilbiņus pasniedz ar mērci un vārītiem rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu