Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ziedkāposti ar olu un šķiņķi

2018. gada 17. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Ziedkāpostu sadala rozetēs, 8 minūtes vāra salsūdenī, nokāš.
2. Žāvēto šķiņķi sīki sagriež un eļļā apcep.
3. Pievieno vārītās ziedkāpostu rozetes un nedaudz apgrozot, apcep.
4. Visu pārlej ar sakultām olām, kam pievienota sāls un pipari.
5. Ziedkāpostus apgrozot cep, līdz olas sarecējušas, izņem no pannas un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Var pārliet ar saldskābu mērci.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu