Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

2018. gada 17. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Zemenes sablendē.
2. Gatavo krēmu: atsevišķi saputo olu baltumus un dzeltenumus.
3. Kad tas izdarīts, dzeltenumam pierīvē 1 citrona miziņu, sakulto olu dzeltenumu, biezpienu un visu sablendē.
4. Gatavai masai piespiež citrona sulu pēc garšas, pievieno pūdercukuru, visu rūpīgi samaisa un iecilā saputoto olu baltumu.
5. Uz pannas cukurā apgrauzdē pārslas.
6. Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar grauzdētajām pārslam.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu