Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pastas sacepums ar dārzeņiem un vistu

2018. gada 17. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Vistas filejas sagriež strēmelītēs.
2. Uzliek vārīties makaronus - seko instrukcijai uz paciņas.
3. Kamēr pasta vārās, pannā, sakarsētā eļļā, apgrozot apcep vistas filejas gabaliņus kopā ar sasmalcinātu rozmarīnu, pārkaisa sāli un piparus, tad noņem no pannas.
4. Vietā liek saldētos dārzeņus, pārlej ar tomātu mērci, pievieno pāris ēdamkarotes ūdens, uzvāra un 5 minūtes sutina dārzeņus.
5. Tad tiem pieber sāli un piparus, liek klāt vistas filejas strēmelītes un nokāstus vārītos makaronus.
6. Visu samaisa un liek cepamtraukā, pārklāj ar skaidiņās sarīvētu sieru, kas sajaukts ar rīvmaizi, pārliek piciņas sviesta.
7. Sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu