Zivs dārzeņos.

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 zivs filejas gabali (apm. 250 g )
  • 400 g saldētu dārzeņu maisījuma
  • 2 ēd. k. saldās čili mērces
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Augu eļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Fileju sagriež gabalos, pārkaisa citronpiparus, pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep, tad no pannas noņem.
  2. Pannā ielej vēl nedaudz eļļas, tajā liek saldētos dārzeņu maisījumu, pārlaista saldo čilī mērci, uzlej 2 ēd.k. ūdens, uzliek vāku un dārzeņus sutina mīkstus 5-7 minūtes.
  3. Pec garšas pieber sāli, liek klat ceptos zivs filejas gabalus un pasniedz.
  4. Pārkaisa ar dillēm.
    Pārkaisa ar dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni