Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar ceptiem dārzeņiem

2018. gada 17. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Notīrītus burkānus sagriež gabaliņos, brokoli - ziedkopās, pupiņām nogriež galus.
2. Visu liek verdošā sālsūdenī, vāra pusmīkstus (apmēram 8 minūtes). Ūdeni notecina.
3. Filejas noskalo un nosusina, liek sakarsētā eļļā, apgrozot izcep, pārkaisa ar sāli, pipariem.
4. Papriku sagriež gabaliņos, arī apcep, pieliekot sagatavotos dārzeņus.
5. Nomizo vārītus kartupeļus, sagriež un arī tos pievieno pārējiem dārzeņiem.
6. Pārkaisa ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
7. Visu apgrozot apcep. Šķīvjos liek vistas filejas, blakus kārto apceptos dārzeņus.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu