Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista ar kartupeļiem Vidusjūras stilā

2018. gada 16. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
55 min
1. Vistu šķiņķīšus pārgriež uz pusēm, pannā, sakarsētā eļļā, apgrozot ātri apcep.
2. Tāpat apcep vistu stilbiņus.
3. Gaļu noņe no pannas, vietā liek nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apgrozot apcep zeltainus.
4. Gan vistu gabalus, gan kartupeļus liek ietaukotā veidnē, pārber mazos gabaliņos sagrieztus tomātus, olīvas un sasmalcinātus ķiplokus.
5. Pārkaisa rozmarīnu un timiānu, sāli, pipariem un pārlaista ar vīnu.
6. 200 grādu temperatūrā cep apmēram 45 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu