Kūpināts breksis ar zaļumu marinādi

3 1
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • Brekši
  • Eļļa
  • Zaļumu mērcīte breksim
  • 50-100 g sviesta
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 bunīte diļļu
  • Sāls pēc izjūtas

Pagatavošana

240 min.
  1. Izkausē sviestu, pievieno sāli, sagrieztas dilles, iespiež ķiploku un visu samaisa, līdz sāls izkususi.
  2. Noziež sakarsētas kūpinātavas restes ar augu eļļu.
  3. Breksi iesmērē ar pagatavoto mērci un liek kūpināties. Pēc iesmērēšanas var atstāt zivi uz kādu 1/2 stundiņu, bet es liku kūpināties uzreiz.
  4. Kūpina līdz zivs gatava. Kūpināšanas laiks atkarīgs no zivs lieluma, tāpēc to precīzu nav iespējams noteikt.

    Lai labi garšo!
    Kūpina līdz zivs gatava. Kūpināšanas laiks atkarīgs no zivs...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas