Meža garšvielās ieberzts virs liesmām dejojošs cālis

4 1
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sastāvdaļas

  • Vidēja izmēra vista
  • Citrons
  • Zaļumi
  • Jaunie egļu dzinumi
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

520 min.
  1. Piestā saberž jaunos egļu dzinumus, ķiploku, sāli, piparus un olīveļļu.
    Piestā saberž jaunos egļu dzinumus, ķiploku, sāli, piparus u...
  2. Pašā vistā iebāž citronu un zaļumus.
    Pašā vistā iebāž citronu un zaļumus.
  3. Kārtīgi nosien.
    Kārtīgi nosien.
  4. Ar izveidoto marinādi kārtīgi iemasē vistu.
    Ar izveidoto marinādi kārtīgi iemasē vistu.
  5. Tad iekarinām trejkājī un tādā attālumā no uguns, lai tā neapdeg. Perfekta temperatūra pie vistas ir tad, kad roka jūt pamatīgu karstumu, bet noturēt var.
    Tad iekarinām trejkājī un tādā attālumā no uguns, lai tā nea...
  6. Šādi mēs vistai ļāvām karāties 8 stundas – jā, tu nepārklausījies.
    Bet rezultāts - vissulīgākā vista, kāda ir ēsta, ar perfektu meža un dūmu aromātu.

    Labu apetīti!
    Šādi mēs vistai ļāvām karāties 8 stundas – jā, tu nepārklaus...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni