Ar malto gaļu pildīti kabaču 'gredzeni' un rīsu nūdelēm

5 1
Kolekcijas: Veselīgās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 0.260 kg kabači
  • 0.100 kg malta gaļa
  • 0.040 kg olas
  • 0.034 kg sīpoli
  • 0.040 kg rīsi
  • 0.014 kg siers
  • 0.070 kg tomati
  • 0.006 kg ķiploki
  • 0.005 kg ķimenes
  • 0.005 kg garšvielas
  • 0.006 kg zaļumi
  • 0.080 kg rīsu nūdeles
  • 0.300 kg dārzeņu buljons

Pagatavošana

80 min.
  1. 1.Kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu. Liek vārošā sālsūdenī un vāra 5 minūtes.

    2.Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.

    3.Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.

    4.Pagatavo mērci no rīvēta siera, sasmalcinātiem blanšētiem tomātiem, ķiplokiem un majonēzes. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci un turpina cept vēl 20 minūtes.
  2. Pasniedz ar rīsu nūdelēm. Nūdeles pārlej ar verdošu dārzeņu buljonu. Ļauj uzbriest 5-8 min.
  3. Uz sķīvja liek rīsu nūdeles. Virsū karto kabaču "gredzenus". Rotā ar zaļumiem.

Komentāri

Māris Balodis 21. jūnijs 10:16
jautajumi ir?????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni