Ķirbju džems...

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbis
  • 1 kg cukura
  • 3 laimas
  • 200 ml ūdens
  • 1 sauja krustnagliņas
  • 5 gabalu smaržīgo piparu
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura

Pagatavošana

50 min.
  1. Katla ielej ūdeni ar cukuru, pievieno krustnagliņas un smaržīgo piparu, vāra 10 minūtes.
  2. Nogriež uguni un garšām ļauj savilkties vēl 15 minūtes.
  3. Izņem piparus, krustnagliņas un cukura sīrups gatavs.
  4. Notīri ķirbi, sagriež smalkāk un liek katlā ar cukura sīrupu un pievieno laima sulu.
  5. Katlam uzliec vāku un vāri līdz ķirbis ir mīksts.
  6. Sablenderē to vai izspied caur sietu, pagaršo un pilda burkās.
    Glabā vēsā vietā...
    Sablenderē to vai izspied caur sietu, pagaršo un pilda burkā...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi