Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem.

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 vistas vilejas
  • 100 g siera
  • 2 tomāti
  • Zaļumi
  • Skābs krējums
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež plāni, sadauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Fileju pārsmērē ar treknu skābu krējumu, sāla, piparo, pārkaisa ar zaļumiem, uzliek siera šķēli, tomātu šķēlīti.
  3. Fileju satin rullītī, sasprauž ar koka irbulīšiem.
  4. Filejas liek ietaukotā cepamtraukā un cepam 220 grādu temperatūrā..apmēram kādas 20 minūtes.
  5. Tīteņus pasniedz karstus ka pamatēdienu vai aukstu ka uzkodu.
    Tīteņus pasniedz karstus ka pamatēdienu vai aukstu ka uzkodu...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni