Maltās gaļas zupa ar pupiņām un tomātiem

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 1 kārba konservētu sarkano pupiņu
  • 1 kārba tomātu savā sulā
  • 2 sīpoli
  • Ķiploki
  • Čili pipars
  • Sāls
  • Pipari
  • Siers - pārkaisīšanai
  • Zaļumi

Pagatavošana

25 min.
  1. Katlā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu, čilī piparu, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gaļa gatava.
  2. Pievieno pupiņas un tomātus, sāli un piparus pēc garšas.
  3. Zupu servē pārkaisot ar sieru un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Zupu servē pārkaisot ar sieru un zaļumiem.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas