Vieglais rabarberu rausis

2018. gada 20. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
55 min
1. Sviestu saberž ar cukuru un olu, pievieno krējumu.
2. Atsevišķi sajauc izsijātus miltus, cepamo pulveri un sāli, pievieno sviesta masai.
3. Pieliek klāt sagrieztus rabarberus. Samaisa.
4. Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru un kārto tajā mīklu, izlīdzina ar karoti.
5. Topingam: Sviestu izkausē, riekstus sasmalcina ne smalki. Riekstus, cukuru, kanēli un sviestu sajauc kopā.
6. Izklāto mīklu pārkaisa ar topingu un cep 175 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes.
7. Kad izcepies - ļaujiet rausim atdzist, citādi viņš ir ļoti maigs un mīksts un nav tik vienkārši izceļams.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu