Cannelloni ar malto gaļu..

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g Cannelloni makaronu
  • Saldais krējums - pārliešanai
  • 400 g maltās gaļas
  • 200 g sarīvēts siers
  • Sīpols
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Apcep malto gaļu ar sīki sakapātiem sīpoliem un garšvielām ( sāli, pipariem, oregano, paprikas pulveri).

  2. Pielādē makaronus ar gaļu un aizbāžam galus ar sarīvēto sieru.
  3. Liekam cepamtraukā.
  4. Pārlej ar saldo krējumu.
  5. Virsū uzliek sarīvētu sieru un liekam cepeškrāsnī uz 20-30 minūtēm 200 grādos..
    Virsū uzliek sarīvētu sieru un liekam cepeškrāsnī uz 20-30 m...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni