Cannelloni ar malto gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g Cannelloni makaronu
  • Saldais krējums - pārliešanai
  • 400 g maltās gaļas
  • 200 g sarīvēta siera
  • Sīpols
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Apcep malto gaļu ar sīki sakapātiem sīpoliem un garšvielām ( sāli, pipariem, oregano, paprikas pulveri).

  2. Piepilda makaronu trubiņas ar gaļu un aizbāž galus ar sarīvēto sieru. Liek cepamtraukā.
  3. Pārlej ar saldo krējumu.
  4. Virsū uzliek sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 20-30 minūtēm 200 grādos.

    Labu apetīti!
    Virsū uzliek sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 20-30 min...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni