Maltās gaļas šašliks grieķu gaumē

4 1
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Ola
  • Daudz pētersīļu
  • Citrons
  • Sīpols
  • Kanēlis (uz kilogramu gaļas aptuveni pusotra tējkarote)
  • Ķiploks
  • Zarnu tauku plēve, kurā to visu ietīsim

Pagatavošana

60 min.
  1. Kilogramā maltās gaļas iejaucam sakapātus pētersīļus, ķiploku, sīpolu, olu, sāli, piparus, sulu no vesela citrona.
    Kilogramā maltās gaļas iejaucam sakapātus pētersīļus, ķiplok...
  2. Un pats svarīgākais - iejauc aptuveni pusotru tējkaroti kanēļa. Pētersīļa, citrona un kanēļa sajaukums radīs nebijušu aromātu.
    Un pats svarīgākais - iejauc aptuveni pusotru tējkaroti kanē...
  3. Ļauj gaļai nedaudz iemarinēties.
    Ļauj gaļai nedaudz iemarinēties.
  4. Tad jāķeras pie ietīšanas zarnu tauku plēvē - ja tā nav pieejama, vari cept kā kotletes, likt uz iesma kā ļuļa kebabu vai pildīt zarnās kā desiņas.
    Tad jāķeras pie ietīšanas zarnu tauku plēvē - ja tā nav piee...
  5. Dur sagatavotās desiņas uz iesma.
    Dur sagatavotās desiņas uz iesma.
  6. Cep, līdz gatavas.

    Labu apetīti!
    Cep, līdz gatavas.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni