Sēņu un šķinķu risoto.

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g ātri vārāmo rīsu
  • Buljona kubiciņš
  • 0.5 l vārītu vai ceptu sēņu
  • 2 tējk. eļļas
  • 100 g kūpināta šķiņķa
  • 2 sīpoli
  • Pusīte paprika

Pagatavošana

35 min.
  1. Izvāra rīsus.
  2. Vārot pieliek buljona kubiciņu.
  3. Apbrūnina vai sakarsē sēnes, pielejot pannā nedaudz eļļas.
  4. Pievienojot pannā nedaudz eļļas un apcepam arī sīpolus un šķiņķi.
  5. Rīsus iztvaicē sausus.
  6. Samaisa visu kopa ( rīsus, sīpolus, šķiņki un sēnes).
  7. Rota ar paprikas strēmelītēm un pētersīļa zaļumiem.
    Rota ar paprikas strēmelītēm un pētersīļa zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni