Lazanja ar malto gaļu un cukini

4 1

Sastāvdaļas

  • Maltā liellopu gaļa
  • Sīpols
  • sāls
  • Pipari
  • Lazanja plāksnītes
  • Paprika
  • Cukinī
  • Sēnes - ja vēlās
  • Tomāti
  • Tomātu pasta
  • Milti
  • Piens
  • Sviests
  • Sarīvēts siers

Pagatavošana

45 min.
  1. Malto gaļu kopā ar sīpoliem, kas smalki sagriezti, pievieno sāli, piparus. Apcep uz pannas un nedaudz pasautē.
  2. Tad pievieno kubiciņos sagrieztu papriku, sēnes ( ja vēlās), cukini, kas sagriezti kubiciņos, un sagrieztus tomātus, kas applaucēti un nomizoti.
  3. Kad visi dārzeņi mīksti un gaļa izsutināta gandrīz gatava, pieliek tomātu pastu.
  4. Mērcei: milti, piens, sviests - gatavo krēmīga veida mērcīti.
  5. Kārto cepamajā traukā - apakšā mērci, tad lazanjas plāksnītes, izkārto un gaļas maisījumu, sarīvētu sieru, tad atkal mērci, lazanjas plāksnītes utt., pēdējai kārtai jāpaliek sieram.
  6. Cep apmēram 20 -25 minūtes 180 grādos cepeškrāsnī.

    Labu apetīti!
    Cep apmēram 20 -25 minūtes 180 grādos cepeškrāsnī.

Labu a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni