Rīsu buberts ar ogu mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • 60 g rīsu
  • 280 g piena
  • 40 g cukura
  • 2 olas
  • Sāls
  • Citronu miziņa vai vanilīns
  • 300 g ogu mērces pasniegšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Pienu uzvāra, maisot pieber rīsus un vāra mīkstus.
  2. Tad pieliek sāli, samaisa.
  3. Olas dzeltenumus ar garšvielu un cukuru saputo un pakāpeniski pievieno karstai biezputrai.
  4. Mazliet atdzisušā biezputrā iecilā stingrās putās saputotu olu baltumus.
  5. Liek saldā ēdiena trauciņā un pasniedz ar ogu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek saldā ēdiena trauciņā un pasniedz ar ogu mērci.

Labu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti