Vista franču gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • Apmēram 1 kg vistas stilbiņu vai krūtiņu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 /4 tējkarotes melno piparu
  • 1 -2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas
  • 200 g saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 1 ēdamkarote kartupeļu miltu
  • Rīvēta miziņa no 1/2 citrona
  • Apmēram 100 g rīvēta stipra siera

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas gabalus kārto ieziestā cepamā traukā. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Aprasina ar citrona sulu. Gatavo mērci no saldā krējuma, sinepēm, kartupeļu miltiem, rīvētām citrona miziņām un rīvēta siera. Mērci pārlej vistai. Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā,35-40 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem. Mums visai ģimenei šī maltīte ļoti garšo. Pamēģiniet arī Jūs!

Komentāri

Inese 2014. gada 23. jūlijs 19:38
Arii mana , nu jau firmas recepte, jau no tiem senajiem laikiem, kad vareeja pasuutiit pa pastu recepshu graamatas - man maajaas ir, laikam, 5 no tiem gadiem. Viennoziimiigi sanaak labi, tikai atsauces jau nu vajag likt, no kurienes "noshpikots". :))
Un bruuninaat pannaa neko nevajag - lieki tauki, bruuna virsinja no siera cepures ir taapat. :))
e-cigarete.lv 2010. gada 8. jūnijs 22:14
Teicama recepte! Ja vistas gabaliņus vispirms apbrūnina karstā eļļā uz pannas, sanāk vēl gardāk!
Elina 2009. gada 1. novembris 22:19
Ļoti garšīgi sanāca!!! Viegli un ātri pagatavojams ēdiens!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni