Teļa gaļa ar rīsiem un sēnēm.

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 1 sīpols
  • sāls
  • Pipari
  • 1/2 glāze/s rīsu
  • 300 g sasmalcinātu apceptu sēņu
  • daiviņa/s ķiploku
  • 3-4 tomāti
  • Muskatrieksts
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Teļa gaļu sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, liek katliņā, pieliek sasmalcinātu sīpolu, pārlej ar karstu ūdeni, pieber sāli un sautē, līdz gaļa pusmīksta.
  2. Tad pieber rīsus, sasmalcinātu apceptu sēņu, piparus, rīvētu ķiploku, muskatriekstu, pašā virsū uzliek sagrieztus tomātus un sautēšanu turpina, līdz gaļa un rīsi mīksti.
  3. Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļa zaļumiem..
    Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļa zaļumiem..

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni