Dūmos kaltēta liellopa gaļa jeb Beef Jerk

4 1
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļas mīkstums (šķiņķis)
  • Tumšais alus
  • Sāls
  • Pipari
  • Brūnais cukurs
  • Čilli mērce

Pagatavošana

999 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos.
  2. Pārlej ar tumšo alu, pievieno sāli, piparus, cukuru un čili mērci. Samaisa. Marinē nakti ledusskapī.
  3. Kūpināšanas dienā sakarina gaļu uz kociņiem.
    Kūpināšanas dienā sakarina gaļu uz kociņiem.
  4. Kūpina 7 stundas. Ja ugunskurs nav pa spēkam - mājas apstākļos to var izdarīt cepeškrāsnī zemā temperatūrā vai arī visparastākajā augļu žāvētājā.
    Kūpina 7 stundas. Ja ugunskurs nav pa spēkam - mājas apstākļ...
  5. Dūmi ne tikai apkūpina gaļu, bet arī aizbiedē visas mušas.

    Lai labi garšo!
    Dūmi ne tikai apkūpina gaļu, bet arī aizbiedē visas mušas....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas