Gaļas sitenis ar zaļajiem zirnīšiem.

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu(teļa, cūkas) gaļas mīkstuma
  • 100 g taukvielas
  • 40 g miltu
  • 500 g konservēto zaļo zirnīšu
  • Sāls
  • Mazliet cukura
  • 1/2 glāze/s krējuma
  • Pētersīļu un diļļu zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, katru šķēlīti kārtīgi izdauza, maliņas iegriež, pārkaisa ar sāli, pēc tam ar miltiem.
  2. Uz pannas karstās taukvielās gaļu apcep gaiši brūnu, liek katlā, uzlej nedaudz ūdens, pieber zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.

  3. Taukvielās kuros cepās gaļa, apcep miltus atšķaida ar buljonu vai ūdeni (0,3l), mazliet pavāra, pārlej gaļai, sautēšanu turpina, pieber zirnīšus, uzvāra, pieber pēc garšas cukuru, sāli, ja vajag, pieliek krējumu.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni