Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaļas sitenis ar zaļajiem zirnīšiem

2018. gada 16. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Gaļu sagriež šķēlītēs, katru šķēlīti kārtīgi izdauza, maliņas iegriež, pārkaisa ar sāli, pēc tam ar miltiem.
2. Uz pannas karstās taukvielās gaļu apcep gaiši brūnu, liek katlā, uzlej nedaudz ūdens, pieber zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.

3. Taukvielās, kurās cepās gaļa, apcep miltus atšķaida ar buljonu vai ūdeni (0,3l), mazliet pavāra, pārlej gaļai, sautēšanu turpina, pieber zirnīšus, uzvāra, pieber pēc garšas cukuru, sāli, ja vajag, pieliek krējumu.
4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu