Gaļa ar kabačiem.

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 300 g kabači
  • 1 sīpols
  • Pipari
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Kausēts sviests
  • Tomātu mērces(kečups)

Pagatavošana

50 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, sāli, pipariem, zaļumiem.
  2. Kabačus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un eļļā sacep.
  3. Ietaukotā veidnē liek kārtām malto gaļu , kabačus un malto gaļu.
  4. Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 minūtes.
    Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 mi...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni