Gaļas un kāpostu sacepums

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 300 g svaigu kāpostu (sarkano vai balto)
  • 30 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 30 g rīvmaizes
  • 2 olas
  • 1.5 glāze/s ūdens
  • Sāls

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļas mīkstumu samaļ un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep.
  2. Kāpostus sasmalcina un sautē ūdenī 15 minūtes.
  3. Kāpostus sajauc ar gaļu, sāli, ūdeni (var ņemt daļu piena), olām, rīvmaizi, un visu labi samaisa.

  4. Liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cep 180 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes. Galdā pasniedz pārlietu ar tomātu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cep 180 grādu temper...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni