Gaļas un kāpostu sacepums.

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 300 g svaigu kāpostu(sarkano vai balto)
  • 30 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 30 g rīvmaizes
  • Sāls
  • 1.5 glāze/s ūdens
  • 2 olas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļas mīkstumu samaļ un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep.
  2. Kāpostus sasmalcina un ūdenī 15 minūtes sautē.
  3. Kāpostus sajauc ar gaļu, sāli, ūdeni ( var ņemt daļu piena), olām, rīvmaizi, un visu labi sajauc, liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cepam 180 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.

  4. Galdā pasniedz ar pārlietu tomātu mērci...
    Galdā pasniedz ar pārlietu tomātu mērci...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni