Skāba krējuma kūka.

3 1

Sastāvdaļas

  • 120 g sviests (margarīns)
  • 200 g skāba krējuma
  • 4 olas
  • 120 g cukura
  • Milti pēc vajadzības
  • 1 tējk. capamā pulvera
  • Vaniļa
  • 50-100 g rieksti(mandeļu)

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem saputo.
  2. Pieliek garšvielas, sasmalcinātus grauzdētus riekstus un tik daudz miltu, sajauktu ar cepamo pulveri, lai mīkla būtu skāba krējuma biezumā.
  3. Tad pieliek saputotu krējumu un saputotus olu baltumus.
  4. Liek veidnē cep 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.
    Liek veidnē cep 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Komentāri

Ināra 17. jūnijs 18:39
Garšīga, sulīga kūka!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize