Šniceles ar papriku un lečo

3 1

Sastāvdaļas

  • 320 g gaļas mīkstuma
  • 600 g lečo
  • 400 g sīpolu
  • 2 paprikas
  • 100 g miltu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • Sāls
  • Taukvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza, apsāla.
  2. Pārkaisa ar miltiem, maliņas iegriež, taukvielās apcep brūnas no abam pusēm, liek katlā.
  3. Taukvielās kurās cepās gaļa, apcep sasmalcinātus sīpolus, pielej ūdeni, pieliek sagrieztu papriku, uzvāra, pārlej gaļas šķēlītēm un sautē apmēram 20 minūtes.
  4. Atlikušos mitus sajauc ar krējumu un lečo, pārlej gaļas šķēlēm un sautēšanu turpinam, laiku pa laikam šķēles pārcilājot.
  5. Ja mērcē kļuvusi pārak bieza, to atšķaida ar buljonu vai vārošu ūdeni.

    Lai labi garšo!
    Ja mērcē kļuvusi pārak bieza, to atšķaida ar buljonu vai vār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni