Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēti svaigie kāposti ar tomātu mērci

2018. gada 15. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Sīki sagrieztus sīpolus liek sautējamā katliņā, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus kāpostus, pielej verdošu ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu tikko apsegti un sautē.
2. Kad kāposti gandrīz mīksti, pievieno tomātu biezeni, aukstā ūdenī iejauktus miltus, sāli un sautē vēl 5-10 minūtes.
3. Pirms pasniegšanas kāpostiem pieliek krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu