Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu - siļķu sacepums

2005. gada 10. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Veselas sālītas siļķes iztīra un filē. Siļķu filejas dažas stundas tur ūdenī, tad notecina un sagriež.
2. Sagriež šķēlītēs kartupeļus.
3. Sakuļ olu, pielej saldo krējumu, iemaisa piparus.
4. Sarīvē sieru.
5. Pārlej saldā krējuma masu pār kartupeļiem.
6. Sagriež siļķu fileju nelielos gabalinos, kārto virs kartupeļiem, pārber ar sieru.
7. Sacepumu cep 225 grādos apmēram 30 minūtes. Kad zivs gatava, ņem ārā, pārber ar svaigām dillēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu