Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Mango siera kūka ar apelsīnu želeju

2018. gada 15. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
250 min
1. Sviestu izkausē un sajauc ar sablendētiem cepumiem.
2. Formas pamatni (20cm) izklāj ar cepampapīru, formā liek cepumu masu, piespiež un liek ledusskapī sastingt.
3. Želatīnu izmērcē un izkausē.
4. Svaigo sieru, jogurtu un iebiezināto pienu kārtīgi samaisa, pievieno sablendēto mango un visbeidzot saputotu saldo krējumu.
5. Krēmā iemaisa izkausēto želatīnu un pārlej pamatnei. Liek ledusskapī.
6. Apelsīnu sulai pievieno pūdercukuru un izkausētu želatīnu, pārlej kūkai un atdzesē 3 stundas.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu