Ceptais ābolu deserts

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 25 g miltu
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. cukura
  • Putukrējums pasniegšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Krējumu uzvāra pieliek miltus.
  2. Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, savieno ar uzvārīto krējumu, piejauc saputotus olu baltumus.
  3. Ābolus bez mizas un serdes sagriež plānās šķēlītēs, liek ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsū lej sagatavoto mīklu.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pasniedz ar putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļūst gaiši brūna. Pas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize