Smilšu cepums ar bumbieriem.

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 250 g sviesta
  • 250 g cukura
  • 2 olas
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 citrons
  • 300 g miltu
  • 1/2 pac. cepamā pulvera
  • Pildījumam:
  • 8 iecukurotas bumbieru pusītes
  • 1/2 glāze/s bumbieru sulas
  • 1/3 glāze/s cukura
  • 1 naža gals kanēlis
  • 1 tāfelītes šokolādes vai kakao pulvera
  • 4 ēd. k. saputota krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. Mīklai:
    Sviestu ar cukuru saputo, pievieno visu pārējo, liek ietaukotā apaļā formā un cep 180 grādu sakarsētajā cepeškrāsnī apmēram 40-45 minūtes.
  2. Gatavu cepumu atdzesē un pārliek ar bumbieru pusītēm kam visām pārlej bumbiera sulas masu un rota ar saputotu krējumu.
  3. Bumbierus sulu ar kanēli, cukuru un šokolādi lēni vāra 5 minūtes, vēl karstu pārlej bumbieriem kas sakārtoti uz cepumu.
    Bumbierus sulu ar kanēli, cukuru un šokolādi lēni vāra 5 min...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize