Cūkgaļas ragū Serbu gaumē.

3 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa
  • Sīpols
  • sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • Ķiploki
  • Buljons
  • Rīsi
  • Paprika
  • Kartupeļi
  • Tomāti
  • Zaļumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu kopā ar sīpolu ripiņām apcep, liek katlā, pieliek sāli, piparus, ķiplokus, lauru lapas, pielej verdošu buljonu un saute 20 minūtes.
  2. Tad pieber nomazgātus rīsus un sagrieztu papriku.
  3. Sautēšanu turpina.
  4. Kad rīsi gandrīz mīksti, pieliek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi gluži mīksti, pieliek nomizotus sagrieztus tomātus.
  6. Uzpilda ar buljonu un vēl nedaudz pasautē.
  7. Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
    Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

Komentāri

Ināra 17. jūnijs 20:51
Garšīgi, tikai jāuzmanās, lai nepārvārītu rīsus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni