Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jauktas gaļas kotletes ar zaļumiem cepeškrāsnī

2018. gada 4. jūnijs
Foto: Zane Bloka
Risinājums kā tikt pie kotletēm, bet nenosmērēt plīti ar taukiem un iegūt brīvu laiku sev - kotletes ceptas krāsnī!
Pagatavošana
60 min
1. Sasmalcina sīpolu, lociņus, dilles, ķiploku.
2. Liek gaļu bļodā, pievieno olu, sāli, piparus un sasmalcinātos garšaugus. Visu rūpīgi izmaisa - iesaku ar rokām, lai viss maksimāli vienmērīgi sajauktos.
3. Uzkarsē krāsni uz 200 grādiem.
4. Uz pannas uzklāj cepamo papīru, veļ vidēji lielas gaļas bumbiņas un liek uz pannas.
!!! Svarīgi netaisīt ļoti mazas gaļas bumbiņas, jo cepoties tās saraujas.
Foto: Zane Bloka
5. Cep uzkarsētajā krāsnī ~40 minūtes.
Foto: Zane Bloka
6. Labu apetīti!
Foto: Zane Bloka
Uz augšu