Borščs ar cūkgaļas ribiņām

4 1

Sastāvdaļas

  • Cūku ribiņas
  • Kartupeļi
  • Bietes
  • Svaigs kāposts
  • Tomātu biezenis
  • Burkāni
  • Kālis
  • Gabaliņš pētersīļa
  • Sīpols
  • Cukurs
  • Sāls
  • Sviests
  • Ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Liek vārīties ribiņas.
  2. Tikmēr atsevišķā katliņa sautē skaidiņās sarīvētu bieti ar tomātu biezeni un sviestu.
  3. Pēc brīža pievieno sarīvētus burkānus, kāļus, sagrieztus strēmelītēs kāpostus un sīpolu.
  4. Papildina ar buljonu un sautē, līdz dārzeņi pusmīksti.
  5. Tad pievieno sarīvētu pētersīļu sakni un kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
  6. Tad pielej buljonu pēc vajadzības un vāra, kamēr visi dārzeņi mīksti.
    Pasniedz kopā ar krējumu, cūku ribiņām un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Tad pielej buljonu pēc vajadzības un vāra, kamēr visi dārzeņ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas