Sākums > Receptes > Zupas

Borščs ar cūkgaļas ribiņām

2018. gada 31. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Liek vārīties ribiņas.
2. Tikmēr atsevišķā katliņa sautē skaidiņās sarīvētu bieti ar tomātu biezeni un sviestu.
3. Pēc brīža pievieno sarīvētus burkānus, kāļus, sagrieztus strēmelītēs kāpostus un sīpolu.
4. Papildina ar buljonu un sautē, līdz dārzeņi pusmīksti.
5. Tad pievieno sarīvētu pētersīļu sakni un kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
6. Tad pielej buljonu pēc vajadzības un vāra, kamēr visi dārzeņi mīksti.
Pasniedz kopā ar krējumu, cūku ribiņām un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu