Drumstaliņu kūka ar ievārījumu

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g sviesta
  • 3-5 olas
  • 250 g cukura
  • 0.5 tējk. sāls
  • Miltu
  • Ievārījums (pēc izvēles)

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu traukā mazliet atlaidina, pieber sāli, pieber miltus (tik daudz lai, mīkla būtu nūdeļu mīklas biezumā), sajauc. Pievieno cukuru un olas (olas ar cukuru neputo tikai sajauc).
  2. Gatavu mīklu ietin cepamajā papīrā, liek vēsuma.
  3. Otrā dienā (vai, ja gribat, tajā pašā dienā, mīklu ievieto saldētavā) mīklu uz sakņu rīves sarīvē tieši uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, pa starpām liekot ievārījuma piciņas.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes.
    Kad kūka gatava, sagriež, kamēr vēl silta.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes.
Kad kūka g...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize