Šnicele ar tomātiem un sīpoliem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas mīkstuma
  • 1/2 kg tomātu
  • 1/2 kg sīpolu
  • 2 daiviņa/s ķiploku
  • Milti
  • Sviests
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza, iegriež maliņas, pārkaisa ar sāli un miltiem, sviestā apcep no abām pusēm gaiši brūnas.
  2. Liek katliņā, pārkaisa ar pipariem, pārlej ar pannas atvārījumu un sautē.
  3. Pēc dažām minūtēm pieliek notīrītus sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus.
  4. Īsi pirms gaļas gatavības, pieliek tomātus bez mizas, piparus, zaļumus.
  5. Visu kopā sutina, līdz gaļas šķēles mīkstas.

    Labu apetīti!
    Visu kopā sutina, līdz gaļas šķēles mīkstas.

Labu apetīti...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni