Zemeņu biezpiena kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 300 g Grieķu jogurta
  • 250 g biezpiena
  • 200 ml saldā krējuma
  • 150 g šokolādes cepumu
  • 100 g mīkstu melno plūmju
  • 80 g cukura
  • 6 +1 plāksnītes želatīna
  • 3 ēd. k. krējuma liķiera
  • 2 ēd. k. pūdercukura

Pagatavošana

200 min.
  1. Formā ieklāj cepamo papīru.
  2. Cepumus sablendē ar melnajām plūmēm un liķieri, ieklāj formā un liek leduskapī atdzist.
  3. Želatīna plāksnītes izmērcē un izkausē.
  4. Biezpienu sablendē kopā ar jogurtu un cukuru.
  5. Saldo krējumu saputo un pievieno biezpienu.
  6. Visā iemaisa 6 izkausētas želatīna plāksnītes.
  7. Zemenēm nogriež kauslapiņas un izkārto uz pamatnes.
  8. Masu pārlej pamatnei, uz brīdi ieliek leduskapī.
  9. Kūkas virspusi var pārsmerēt ar ievārījumu kurāi pievienota 1 izkausēta želantina plāksnīte, bet var arī sablenderēt zemenes ar pūdercukuru un pievienotu želantīna plāksnīti.
    Kūkas virspusi var pārsmerēt ar ievārījumu kurāi pievienota...
  10. Kūkā ar karotīti izveido vairākas bedrītes un piepilda ar ievārījuma vai zemenu masu.
    Liek ledusskapī sacietēt.

    Labu apetīti!
    Kūkā ar karotīti izveido vairākas bedrītes un piepilda ar ie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize