Jogurta šokolādes kūka

2018. gada 23. aprīlis
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
250 min
1. Cepumus sablendē un samaisa ar izkausētu sviestu.
2. Formas (ar noņemamām malām 20 cm diametrā) pamatni pārklāj ar cepamo papīru, ieliek cepumus un stingri piespiež.
3. Atstāj ledusskapī sastingt (apmēram 1 stundu).
4. Olu baltumus saputo stingrās putās, pievieno cukuru un saputo vēlreiz.
5. Ogas sablendē, samaisa ar jogurtu un pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
6. Abas masas savieno, klāj uz cepumu pamatnes un liek ledusskapī sastingt - apmēram 3 stundas.
Foto: Gita Murniece-Taurina
7. Sastingušu kūku griež un pasniedz.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu