Biešu zupa ar svaigiem kāpostiem un liellopa gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 400 kg liellopu gaļas fileja
  • 250 g svaigu kāpostu
  • 200 g biešu
  • 1 sīpola
  • 1 burkāns
  • 80 g tomātu pastas
  • 1-2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 l ūdens
  • Sāls
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļu liek 1,2 litros vārošā ūdens, noputo un vāra apmēram stundu.
  2. Burkānus sagriež ripiņās, sīpolu arī, bietes strēmelītēs vai sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Liek klāt zupai, pievieno sāli, piparus, turpina vārīt.
  4. Kāpostus sagriež salmiņos un arī pievieno zupai.
  5. Vāra vēl aptuveni 20-30 minūtes.
  6. Reizē ar kāpostiem zupai pievieno lauru lapas, pēc garšas vēl cukuru, sāli un piparus.
  7. Gatavu gaļu izņem no zupas, sagriež mazākos gabaliņos un liek atpakaļ zupā kopā ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
    Pasniedzot zupai pievieno krējumu.

    Labu apetīti!
    Gatavu gaļu izņem no zupas, sagriež mazākos gabaliņos un lie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas