Sākums > Receptes > Uzkodas

Kabaču un tomātu uzkoda vakariņām

2018. gada 23. aprīlis
Foto: Iveta
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež kabaci apmēram 3 cm plānās šķēlēs. Kārto uz cepešpannas. Var likt uz cepamā papīra.
2. Apkaisa ar sāli un pipariem, virsū uzber nedaudz rīvēta siera. Tad liek tomātu šķēli, sāli, piparus. Pa virsu liek rīvētu sieru, kas sajaukts ar nedaudz majonēzi (manā gadījumā, pašas gatavotas) un ķiploku pēc vēlmes. Masai var pievienot jebkādas garšvielas vai garšaugus. Man patīk timiāns.
3. Visu apslaka nedaudz ar eļļu. Cep, līdz siers izkusis un izveidojusies brūna garoziņa.
4. Apkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar jebkuriem, sev tīkamiem, salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Iveta
5. Kabača vietā var izmantot cukini, vai baklažānu.
Foto: Iveta
Uz augšu