Krāsnī cepti, vārīti dārzeņi

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 6 kartupeļi
  • 3 burkāni
  • 2 kāļi
  • 1 rācenis
  • 1 pastinaks
  • Eļļa
  • Sāls
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Ķimenes
  • Zaļumi
  • Ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus notīra un sālsūdenī novāra, bet tā, lai nebūtu līdz galam gatavi.
  2. Cepeškrāsnī uzkarsē pannu vismaz 20 minūtes 200 grādos (šis ir svarīgi !).
  3. Kad dārzeņi izvārījušies, tos nokāš, aplej ar eļļu, pievieno vēl nedaudz sāli un ķimenes. Var pielikt arī sagrieztu sīpolu, ja vēlas, un ķiploku.
  4. Uz karstas pannas liek dārzeņus un cep apmēram 30 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini.
  5. Kad gatavi, bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.
    Kad gatavi,  bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.
  6. Garšo kā pamatēdiens ar jogurta vai krējuma mērci, kā piedeva var būt gan visu veidu gaļām, gan zivīm.

    Labu apetīti!
    Garšo kā pamatēdiens ar jogurta vai krējuma mērci, kā piedev...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni