Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepti, vārīti dārzeņi

2018. gada 21. aprīlis
Foto: Iveta
Pagatavošana
60 min
1. Dārzeņus notīra un sālsūdenī novāra, bet tā, lai nebūtu līdz galam gatavi.
2. Cepeškrāsnī uzkarsē pannu vismaz 20 minūtes 200 grādos (šis ir svarīgi !).
3. Kad dārzeņi izvārījušies, tos nokāš, aplej ar eļļu, pievieno vēl nedaudz sāli un ķimenes. Var pielikt arī sagrieztu sīpolu, ja vēlas, un ķiploku.
4. Uz karstas pannas liek dārzeņus un cep apmēram 30 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini.
5. Kad gatavi, bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.
Foto: Iveta
6. Garšo kā pamatēdiens ar jogurta vai krējuma mērci, kā piedeva var būt gan visu veidu gaļām, gan zivīm.

Labu apetīti!
Foto: Iveta
Uz augšu