Šokolādes kūka ar riekstiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 170 g cukura
  • 160 g kviešu miltu
  • 150 g sviesta
  • 150 g tumšās šokolādes
  • 100 g sasmalcinātu mandeļu, lazdu riekstu vai marmelādes
  • 3 olas
  • Manna veidnes izkaisīšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē sviestu un tumšās šokolādes un pievieno kviešu miltus.
  2. Stingri saputo olas ar cukuru un iecilā karstajā masā.
  3. Pieber sasmalcinātus riekstus.
  4. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar mannu (kūkai būs kraukšķīgas maliņas).
  5. Tajā lej mīklu un cep līdz 250 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apakšējā plauktā apmēram 10-15 minūtes.
    Kad kūka atdzisusi dekorē pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!
    Tajā lej mīklu un cep līdz 250 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize