Mannā putra rīta cēlienam

5 1

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 glāze/s piena (200 ml)
  • 2 ēd. k. mannā putraimu
  • 1 šķipsna/s sāls (maza)
  • 1 šķipsna/s cukura

Pagatavošana

7 min.
  1. Katliņā lej pienu, pievieno sāli un cukuru, visu sāk karsēt - nepārtraukti maisa.
  2. Kad piens jau viegli silts (es pārbaudu ar pirkstu), ber klāt mannā. Turpina karsēt un nepārtraukti maisīt.
  3. Karsē vidu vidēji 3 minūtes, līdz masa sāk jūtami sabiezēt un "met burbuļus".
  4. Ņem putru nost no uguns, uzliek vāku un ļauj ~ minūti nostāvēties.
    Pasniedz ar iemīļotu ievārījumu, sviestu vai bauda tāpat ar tasi tējas vai glāzi piena.

    Labu apetīti!
    Ņem putru nost no uguns, uzliek vāku un ļauj ~ minūti nostāv...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis