Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas paprikas ar rīsiem un Mocarellas sieru

2018. gada 23. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Rīsus izvāra 200 ml buljona, kam pievienota tomātu sula, 4 paprikas pārgriež uz pusēm, iztīra.
2. Olīvas sagriež ripiņās, 1 papriku sagriež kubiciņos, sajauc ar vārītiem rīsiem.
3. Katru paprikas pusīti pilda ar rīsiem, iespiežot tajos pa ķiršu tomātiņam.
4. Paprikas liek cepamtraukā, katrai virsū liek Mocarellas šķēlīti, veidnē ielej pārpalikušo buljonu un no rīsiem novārījumu, liek sakarsētā krāsnī, cep 200 grādu temperatūrā apmēram 20-25 minūtes.
Izceptās paprikas pārkaisa ar oregano.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu