Pildītas paprikas ar rīsiem un Mocarellas sieru

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 5 paprikas
  • 300 ml sakņu buljona
  • 100 g rīsu
  • 100 ml tomātu sulas
  • 50-60 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 8 ķiršu tomātiņu
  • 1 Mocarellas bumbiņa
  • Oregano

Pagatavošana

50 min.
  1. Rīsus izvāra 200 ml buljona, kam pievienota tomātu sula, 4 paprikas pārgriež uz pusēm, iztīra.
  2. Olīvas sagriež ripiņās, 1 papriku sagriež kubiciņos, sajauc ar vārītiem rīsiem.
  3. Katru paprikas pusīti pilda ar rīsiem, iespiežot tajos pa ķiršu tomātiņam.
  4. Paprikas liek cepamtraukā, katrai virsū liek Mocarellas šķēlīti, veidnē ielej pārpalikušo buljonu un no rīsiem novārījumu, liek sakarsētā krāsnī, cep 200 grādu temperatūrā apmēram 20-25 minūtes.
    Izceptās paprikas pārkaisa ar oregano.

    Labu apetīti!
    Paprikas liek cepamtraukā, katrai virsū liek Mocarellas šķēl...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni