Sākums > Receptes > Deserti

Cepti banāni ar saldējumu

2018. gada 23. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Galvenais ir neizvēlēties pārgatavojušos banānus, jo tie pannā var izjukt, un tad neiegūs vēlamo rezultātu.
Pagatavošana
20 min
1. Nomizo banānu un pārgriež uz pusēm, tad katru gabalu vēlreiz uz pusēm. Šādi sagrieztus banānus vieglāk ir uzservēt un arī ēst.
2. Izkausē sviestu.
3. Cep banāna gabaliņus.
4. Banāniem esot uz pannas, pārkaisa tos ar vaniļas cukuru. Vaniļas cukuru pievieno atkarībā no tā, cik saldu ēdienu jūs vēlaties.
Tad uzber kanēli.
5. Banānus apce no abām pusēm brūnus.
Jāuzmanās, lai tie neizšķīstu!!!!!
6. Uz šķīvja liek banānu gabaliņus kopā ar saldējumu.
Var ēdienu dekorēt vēl ar šokolādi, riekstiem utt.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu