Ziedkāpostu un olu ragū

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 liels ziedkāposts
  • 4 olas
  • 2 burkāni
  • 1 ēd. k. miltu
  • 1 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. graudaino sinepju
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 0.5 l ūdens
  • Nedaudz petersīļu
  • Pipari
  • Sāls
  • Timiāns

Pagatavošana

25 min.
  1. Olas izvāra cietas, noloba, pārgriež uz pusēm.
  2. Ziedkāpostus sadala rozetēs, burkānus sagriež ripiņās, abus liek puslitrā sālsūdens un vara 10 minūtes.
  3. Nokāš, taču ūdeni saglabā.
  4. Sakarsētā sviestā vai margarīnā apcep miltus, pievieno pienu un 1 glāzi no dārzeņiem nokāstā ūdens, samaisa un nedaudz pavāra.
  5. Pievieno sāli, piparus, sinepes, sasmalcinātus pētersīļus un timiānu.
    Iemaisa vārītos dārzeņus un pievieno olu pusītes.

    Labu apetīti!
    Pievieno sāli, piparus, sinepes, sasmalcinātus pētersīļus un...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni