Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ziedkāpostu un olu ragū

2018. gada 22. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Olas izvāra cietas, noloba, pārgriež uz pusēm.
2. Ziedkāpostus sadala rozetēs, burkānus sagriež ripiņās, abus liek puslitrā sālsūdens un vara 10 minūtes.
3. Nokāš, taču ūdeni saglabā.
4. Sakarsētā sviestā vai margarīnā apcep miltus, pievieno pienu un 1 glāzi no dārzeņiem nokāstā ūdens, samaisa un nedaudz pavāra.
5. Pievieno sāli, piparus, sinepes, sasmalcinātus pētersīļus un timiānu.
Iemaisa vārītos dārzeņus un pievieno olu pusītes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu