Omlete ar dārzeņiem

4 1

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 75 g dārzeņu (vārīti vai sautēti zaļie zirnīši, burkāni, ziedkāposti utt.)
  • 2 olas
  • 15 g piena
  • 15 g sviests vai margarīns
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Olu dzeltenumus sakuļ, pielej pienu, pieliek sāli un samaisa, pēc tam iecilā saputotus olu baltumus, lej uz pannas (16-18 cm diametrā) izkausētā sviestā 1-1,5 cm biezā slānī un cep cepeškrāsnī mazā siltumā, līdz olas sarecējušas, omlete apcepusies dzeltenīgi brūna.
  2. Omletes vidū liek vārītus dārzeņus, pārloka uz pusēm , liek lēzenā šķīvī, pārlej ar kausētu sviestu vai majonēzi un pārkaisa pāri zaļumus.

    Labu apetīti!
    Omletes vidū liek vārītus dārzeņus, pārloka uz pusēm , liek...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis